25 Mart 2015 Çarşamba

KARIŞIK SALAMLI SANDVİÇ

Pazar sabahları ailece hep birlikte yapılan kahvaltılar çok keyifli olur, pazar sabahı kahvaltılarını daha
da keyifli hale getirmek için bence bu sandviç süper...
malzemeler
1/2 su bardağı eritilmiş tereyağı
1 yemek kaşığı hardal
1 yemek kaş.soğan tozu
1 bardak rendelenmiş permesan peyniri( bazen trabzon mincisi, kars tulumu da koyduğum oluyor)
haşhaş tozu
dilim kaşar peyniri
yeteri kadar salam veya jambon......ben evde ne varsa onu koyuyorum....
Tepsiye ortadan ikiye böldüğünüz sandviçlerin tabanını yerleştirin
salamları yerleştirin
 peyniri kaşar veya çedar yerleştirin
Tereyağı, soğan tozu, hardal,rende permesan peyniri....tavada hafif ısıda çevirin yag eriyinceye kadar...sonra sandviç lerin üzerine dökün
 Sandviçlerin kapaklarını kapatın ...Tepsinin üzerini folyo ile kapatın...280-300 derecedeki fırında 20-25 dakika pişirin
AFİYET OLSUN....