11 Şubat 2014 Salı

MAYONEZLİ KARNIBAHAR

Karnı baharın tam mevsimi, kıymalı karnı bahar, beşamelli karnı bahar, karnı bahar salatası, karnı bahar kızartması , bir çok farklı tarifini bulmak mümkün karnı baharın....size vereceğim bu karnı bahar tarifi de çok kolay hazırlanıyor.Sıcak sıcak etlerin yanında garnitür olarak sunabileceğiniz gibi, salata olarak soğuk da yenilebilir...bence mevsimi geçmeden deneyin....





1 orta boy karnı bahar
4/1 su bardağı mayonez
4/1 fincan hardal
1 su bardağı rendelenmiş çed ar peyniri.
Karnı bahaları parçalara ayırıp yıkayın
Fazla ezilmeden hafif yumuşayıncaya kadar karnı baharları haşlayıp süzünüz...
Ayrı bir kapta mayonez ve hardalı karıştırın
Karnı baharların üzerine hazırladığınız,mayonez hardal karışımını dökün, iyice karıştırın.
son olarak rende kaşar peynirini üzerine ekleyin, fırında üzeri kızarıp peynirler eriyinceye kadar bekleyin....